Nog even en dan vinden er op het landgoed Singraven de traditionele paasdagen weer plaats. In deze tijd vinden er elk jaar weer diverse tradities plaats op het landgoed Singraven, waaronder het paashout halen, paastaak slepen en dit alles eindigt in een prachtig paasvuur.
Op 1e en 2e (31 maart & 1 april) paasdag bieden wij u een traditionele uitgebreide paasbrunch aan bestaande uit heerlijke gerechten met een Twents tintje:
Huisgemaakte courgette-broccolisoep of tomatensoep (geserveerd)
Vers afgebakken croissantjes en chocoladebroodjes
Gekookte eieren – roerei met spekjes – omeletjes met champignon en paprika
Huisgemaakte eiersalade
Foccacia met gerookte kip, kerriemayonaise en rucola
Wrap met carpaccio met truffel mayonaise, oude kaas en pijnboompitten
Twentse ham met chutney van ’t Nije Eskes
Diverse broodsoorten van onze bakken
Huisgemaakte quiche van voorjaarsgroenten
Pasteitje met een ragout van shiitakes uit Tilligte
Boekweitpannenkoekjes
Op de huid gebakken zalm met aardappelpuree
Gewokte varkenshaaspuntjes
Diverse enkelvoudige salades – samengestelde salades
Fruitsalade
Boerenyoghurt met muesli – jam van ’t Nije Eskes
Koffie en diverse verse theesoorten
Kefir karnemelk uit de Lutte, melk, verse jus, appelsap van Oold Bleank
Prijs voor het brunch is € 37,50 per persoon (kinderen tot 10 jaar € 15,-)
Binnenkomst 11:15 en vanaf 11:30 uur tot 14:00 uur zal het brunch buffet worden geserveerd. Alleen op reservering.
Wij zouden het bijzonder op prijs stellen u tijdens de paasdagen te mogen verwelkomen en zien uw reservering met belangstelling tegemoet