Nog even en dan vinden er op het landgoed Singraven de traditionele paasdagen weer plaats. In deze tijd vinden er elk jaar weer diverse tradities plaats op het landgoed Singraven, waaronder het paashout halen, paastaak slepen en dit alles eindigt in een prachtig paasvuur.
Op 1e en 2e (20 & 21 april) paasdag bieden wij u een traditionele uitgebreide paasbrunch aan bestaande uit heerlijke gerechten met een Twents tintje:
Bij binnenkomst serveren wij:
Huisgemaakte Lenteui soep met verse zalmsnippers
Aansluitend zal er een uitgebreid buffet voor u klaarstaan met:
Verse afgebakken croissantjes, chocolade- en rozijnenbroodjes
Gekookte eieren, roerei met spekjes en omeletjes met champignon en paprika
Huisgemaakte eiersalade
Foccacia met gerookte kip-kerriemayonaise en ananas
Wrap met carpaccio van rund met een truffelmayonaise-oude kaas
Twentse ham met een chutney van ‘t Nije Eskes
Diverse broodsoorten
Quiche van voorjaarsgroenten
Pasteitje met een ragout van shiitakes uit Tilligte
Boekweitpannenkoekje
Op de huid gebakken zalm met aardappelpuree
Gewokte kipdij met verse voorjaarsgroenten
Diverse enkelvoudige salades en samengestelde salades
Fruitsalade
Boerenyoghurt met muesli en jam van ‘t Nije eskes
Koffie en diverse verse theesoorten
Kefir karnmelk uit de Lutte, melk, verse jus en verse appelsap van Oold Bleank
Binnenkomst 11:15 en vanaf 11:30 uur tot 14:00 uur zal het brunch buffet worden geserveerd. Alleen op reservering.
Wij zouden het bijzonder op prijs stellen u tijdens de paasdagen te mogen verwelkomen en zien uw reservering met belangstelling tegemoet. De kosten zijn 38,- p.p. (kinderen tot 10 jaar 17,-)