Nog even en dan is het landgoed Singraven weer in opperbeste paas stemming, want de paasdagen zijn weer in aantocht! Ook deze paasdagen (20 & 21 april) bieden we u weer sfeervolle avonden aan. Buiten komen de eerste voorjaarsbloemen uit en schijnt de voorjaarszon over de natuur!
Op de beide paasdagen kunt u met uw partner, familie, vrienden de bijzondere paasgebruiken meemaken op het landgoed Singraven: ‘s middags het beroemde paasstaak slepen en vanaf 20 uur het paasvuur! Vanaf 16:00 uur bieden wij u de mogelijkheid om te genieten van een 3 gangen keuze diner met Twentse invloeden:
Vitello tonnato met appelkappertjes-zilverui-tonijnmayonaise
Burrata met tomatenchutney van ‘t Nije Eskes
Runderbouillon met brunoise van shiitakes uit Tilligte
Huisgemaakte lente-uisoep met spekjes
Roodbaarsfilet met beurre Blanc en zeekraal
In eigen jus gestoofd varkensvlees met gebakken paddenstoelen en bataatcrème
Risotto met verse voorjaarsgroenten en diverse noten
Hoofdgerechten worden geserveerd met aardappelgarnituur en seizoens salade
Dame blanche 2.0 met vanille ijs-rood fruit-chocoladesaus
Menuprijs 45,- p.p.
Voor kinderen onder de 12 jaar hebben we een 3 gangen Paasmenuutje met tomatensoep, kip met frietjes en appelmoes en een kinderpaas dessertje kinderprijsje 21,50