Nog even en dan is het landgoed Singraven weer in opperbeste paas stemming, want de paasdagen zijn weer in aantocht! Ook deze paasdagen (31 maart en 1 april) bieden we u weer sfeervolle avonden aan. Buiten komen de eerste voorjaarsbloemen uit en schijnt de voorjaarszon over de natuur!
Op de beide paasdagen kunt u met uw partner, familie, vrienden de bijzondere paasgebruiken meemaken op het landgoed Singraven: paasstaak slepen vanaf 20 uur het paasvuur! Vanaf 16:00 uur bieden wij u de mogelijkheid om te genieten van een 3 gangen keuze diner met Twentse invloeden:
Gerookte zalm met citruscrime en kwartelei of
Carpaccio van gele biet met een geitenkaasmousse of
Proeverij van 3 hamsoorten met een chutney van ’t Nije Eskes of
Huisgemaakte tomaat basilicumsoep
Kabeljauw met Hollandaise schuim of
Varkenswang met puree en shiitakes of
Diamandhaas met een portjus en seizoensgroentes of
Vegetarische quiche met seizoensgroentes
Hoofdgerechten worden geserveerd met aardappelgarnituur en warme seizoensgroente
Paasei gevuld met frambozenmousse met yoghurt bosvruchtenijs.
Menuprijs 44,50 p.p.
Voor kinderen onder de 12 jaar hebben we een 3 gangen Paasmenuutje met tomatensoep, kip met frietjes en appelmoes en een kinderpaas dessertje kinderprijsje 21,50