Laden Evenementen

« Alle Evenementen

“Verlate” Valentijnsavond 2025

15 februari, 2025 -18:00 - 22:00

Valentijns hartjes

Een verlate valentijnsavond…………

Lukt het u niet om op de dag van de liefde, valentijnsavond, om samen met uw geliefde deze te vieren? En wilt u dit toch niet on opgemerkt voorbij laten gaan? Dan bieden wij u zaterdag 15 februari een verlate valentijnsavond met een bijzonder romantisch menu! Samen met uw geliefde genieten van een romantisch 3 gangenmenu bij de openhaard.

De avond zal beginnen met een romantisch (alcoholvrije) huiscocktail. Aansluitend zal het verrassende menu bij kaarslicht plaats vinden in ons romantische restaurant.

Menu zal op een later tijdstip bekend worden gemaakt.

Aankomst vanaf 18:00  Alleen op reservering.

Wij zouden het bijzonder op prijs stellen u te mogen verwelkomen op deze “verlate” dag van de liefde en zien uw reservering met belangstelling tegemoet! Vult u het onderstaande contactformulier in en wij sturen u een bevestiging toe!

Blijven overnachten op landgoed Singraven?

Dit avond kan worden geboekt met een weekend arrangement (vrij-zon) in de rijksmonumentale boswachterswoningen naast het restaurant de Watermolen op landgoed Singraven.
1e woning is voor max. 4 personen en de 2e woning voor max. 6 personen. Vraag naar de mogelijkheden. Via de vvv Dinkelland zijn er uiteraard vele andere overnachtingsmogelijkheden te vinden

 

 

 

Gegevens

Datum:
15 februari, 2025
Tijd:
18:00 - 22:00

Locatie

Restaurant de Watermolen Singraven
Schiphorstdijk 4
Denekamp, Overijssel 7591 PS Nederland
+ Google Maps
Telefoon
0541351372
Bekijk de site van Locatie