Boswachterwoningen

Slapen op het singraven

Slapen

Overnachten in een rijksmonument

Slapen op het landgoed Singraven! Dat kan sinds een kort! De boswachterswoningen zijn gerestaureerd en omgebouwd tot comfortabele vakantiewoningen. Ze zijn ingericht met moderne voorzieningen, maar hebben nog steeds de charme en sfeer van vroeger. De woningen zijn geschikt voor groepen tot zes personen om te slapen.

De omgeving van Singraven biedt talloze mogelijkheden om te wandelen of fietsen. Je kunt bijvoorbeeld een mooie wandeling maken langs de Dinkel, waarbij je kunt genieten van de prachtige natuur en misschien wel een ijsvogel spotten. Ook kun je kiezen voor een fietsroute langs de Twentse kastelen, waarbij je diverse historische gebouwen passeert. Kortom, de boswachterswoningen van Singraven bieden de perfecte uitvalsbasis om te genieten van al het moois dat Twente te bieden heeft. Of je nu wilt wandelen, fietsen of gewoon wilt ontspannen, hier kun je helemaal tot rust komen.

De eerste woning heeft 2 slaapkamers: 1 masterbedroom, een kamer voor 2 personen en een overloop waar een slaapbank staat. Het tweede huisjes heeft 1 masterbedroom en 3 slaapkamers. De woningen voldoen aan het huidige comfort. Er is een ruime inloop douche, 2 toiletten (boven en beneden) Beide woningen hebben een keuken met koeling/vriezer, combimagnetron, inductiekookplaat met pannenset, diverse keukengereedschap, bestek, senseo koffiemachine, waterkoker, broodrooster, Tv en gratis wifi. Beide woningen hebben besloten terras.

Uiteraard kunt u gedurende uw verblijf gebruik maken van de diensten die het restaurant aanbied zoals lunch, high tea, diner of gewoon heerlijk genieten van het verse appelgebak met koffie.

De ligging is ca 1,5 km van Denekamp af midden in de natuur omringd door de rivier de Dinkel.

De woningen zijn te huur per midweek/weekend of week. Bij reservering zullen wij u een lijst sturen voor welke benodigdheden u zelf moet zorgen.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met het restaurant: info@watermolen-singraven.nl of Tel 0541 351372

meer informatie

woonkamer

Monumentaal

Slapen

woonkamer

Tarieven

slapen op een uniek plekje

Indeling en tarieven

Woning 1 (1-5 pers)     1 slaapkamer met dubbelbed, 1 kamer met twee 1 persoonsbedden en overloop met slaapbank. (foto’s)

Woning 2 (1-6 pers)  1 slaapkamer met dubbelbed, 2  slaapkamers met 1 persoonsbed en 1 slaapkamer met twee 1 persoonsbedden (foto’s)

voel je welkom in een Bosrijke omgeving

Tarieven


Week

Weekend/midweek

Periode

Woning 1

Woning 2

Woning 1

Woning 2

jan t/m maart

550

595

450

495

April t/m juni

825

875

550

595

Juli t/m sept

975

1000

550

595

Okt t/m dec

595

695

500

525

Schoonmaakkosten woning € 75,- , toeristenbelasting 1 p.p. Energiekosten(stroom en gas) zijn 8,50 per dag bij een week verblijf. Bij weekendverblijf zal er eenmalig 35,- worden berekend.