drone foto Singraven

 

Trouwen

De mooiste plek van twente om te trouwen!

aansnijden bruidstaart
entree bruidspaar
tent achterterras
avondfeest
dinertafels
bruidstaart koetshuis

Trouwen

Trouwen op het eeuwenoude LAndgoed Singraven

Eén van de mooiste natuur- en waterrijke landgoed van Twente is Landgoed Singraven. Dit eeuwenoude landgoed is een prachtige romantische locatie om te trouwen. De indrukwekkende oprijlaan, huis Singraven, het koetshuis, de spectaculaire watermolens en natuurlijk de locatie waar uw feest wordt gevierd: Restaurant De Watermolen”. Wij kunnen jullie alles bieden voor een geslaagd huwelijksfeest! Zowel Restaurant De Watermolen, het koetshuis als Huis Singraven zijn officiële trouwlocaties van de Gemeente Dinkelland.

Jullie gaan trouwen!!

Van harte gefeliciteerd! Er gaat een mooie tijd aanbreken voor jullie, jullie familie en vrienden! Maar voor dat jullie gaan trouwen moet er nog heel wat geregeld worden. Onopgemerkt komt er heel wat bij kijken! Wij hebben met onze jaren lange ervaring veel expertise in huis om van jullie huwelijksdag de perfecte dag te maken. We beschikken over een groot netwerk van leveranciers van bruidstaarten, locatie decorateurs, leveranciers van bruidsboeketten en bloemen, dj’s en bands, fotografen, bijzonder trouwvervoer en weddingplanners. Het is mogelijk dat we de complete organisatie van jullie huwelijksfeest van jullie overnemen.

De Mogelijkheden:

Wij bieden jullie  verschillende mogelijkheden aan om te trouwen op Landgoed Singraven. Uiteraard staan jullie wensen voorop! Op Landgoed Singraven zijn er verschillende locaties op loopafstand van elkaar: Het koetshuis, huis Singraven, het park rondom huis Singraven en de locatie voor uw diner en feest Restaurant De Watermolen. Er is voldoende ruimte om te parkeren aanwezig. De verschillende locaties variëren van 10 tot 250 personen. Indien gewenst kunnen we ook werken met tenten, zodat de capaciteit wordt vergroot tot circa 350 personen.

Wij nodigen jullie graag uit om in een persoonlijk gesprek de verschillende locaties te bekijken en jullie allerlei ideeën en inspiratie te laten opdoen voor jullie droomdag!

Voordelen om te trouwen op landgoed Singraven:

 • Alle locaties op loopafstand
 • Ruime gratis parkeerplaats
 • Receptie/diner/feestlocatie
 • Unieke omgeving voor trouwfoto’s
 • Jarenlange ervaring
 • Meedenken met uw wensen
 • Diverse ruimtes voor diner/feest/receptie
 • Twee sfeervolle (privacy) terrassen langs de Dinkel
 • Officieel trouwlocatie gemeente Dinkelland
 • Buiten trouwen in de bos en waterrijke omgeving bij huis Singraven
 • Bekijk hier fotocollage van enkele mogelijkheden
bruidspaar dinertafel

onze werkwijze

gezelligheid avondfeest
Dineren
bruidstaart koetshuis
gedekte dinertafel

Onze werkwijze

Onze werkwijze

Wij nodigen jullie graag uit voor een kennismaking en rondleiding. Wij hechten veel waarde aan persoonlijke aandacht en zijn dan ook geïnteresseerd in jullie wensen en verwachtingen. Vervolgens stellen wij samen met jullie een programma naar wens op en maken wij een bijbehorende offerte, waarbij u exact van te voren weet waar u aan toe bent. 

offerte – bevestiging

Als de offerte naar wens is sturen wij u een bevestiging waarin jullie een duidelijk overzicht hebben van alle kosten. Gedurende de voorbereidingen hebben we regelmatig contact met elkaar. Ongeveer een maand voor jullie huwelijksdag nemen we samen met jullie nogmaals alles door en kunnen jullie met een vertrouwd gevoel toeleven naar de huwelijksdag. Een week van te voren geven jullie ons het definitieve aantal gasten door te geven en kunnen we de laatste puntjes op de i zetten!

De persoonlijke touch

Steeds meer bruidsparen kiezen bewust voor een persoonlijke tintje op de bruiloft, waarin niet allerlei tradities centraal staan, maar waarin gekozen wordt voor een bruiloft die bij hen past.  Hoe kan je er nu voor zorgen dat je bruiloft een bruiloft wordt waarvan jullie gasten zeggen “dit is precies wie jullie zijn” De unieke uitstraling die het landgoed heeft kan daarin bijdragen om net die speciale touch aan jullie dag te geven!