Watermolen

Over ons

Over ons

Over ons

Het authentieke Restaurant de Watermolen op het waterrijke landgoed Singraven is een restaurant waar de sfeer niet verloren is gegaan in de afgelopen eeuwen. Door de loop der decennia heeft het restaurant zich ontwikkelt tot een plek waar heerlijk gegeten kan worden maar ook waar vele huwelijken, bedrijfsfeesten en andere events hebben plaatsgevonden.

In 2021 bestond restaurant 125 jaar! Naar aanleiding van deze mijlpaal zijn wij onderscheiden met het koninklijke predicaat “Hofleverancier”.

 

Wat is een hofleverancier?

schild hofleverancier

Het predicaat Hofleverancier is een koninklijke waardering voor de betekenis van je bedrijf voor de samenleving. En voor jouw manier van ondernemen. Als Hofleverancier mag je het wapenschild met het Koninklijk Wapen gebruiken.

Bekijk meer dan 125 jaar De Watermolen

oude foto watermolen

Wie zijn wij?

oude foto Dinkel

Wie zijn wij?

Meet the Team

Het team van de Watermolen probeert elke gast het maximaal naar z’n zin te maken in deze prachtige natuurrijke omgeving

Het enthousiaste team van restaurant de Watermolen staat elke keer weer klaar om het voor de gasten maximaal naar de zin te maken! Het keukenteam maakt de (h)eerlijke gerechten van diverse leveranciers uit Twente. De uitgebreide lunch en diner kaart is bestaat uit gerechten met een ” Twents tintje”! Het vriendelijke team van bedieningsmedewerkers zal u vol passie ontvangen bij ons authentieke restaurant!

4 generaties 

  • familiefoto grootouders
    1e generatie

 

Ons team met enthousiaste medewerkers zullen van uw verblijf een feest maken!!

groepsfoto medewerkers