Feesten en events op het tuinterras

feesten-Events

feesten-events

De locatie van restaurant de Watermolen is uitermate geschikt voor  diverse soorten (bedrijfs) feesten en events. Zoekt u een unieke locatie? Op deze pagina geven wij hier meerdere voorbeelden van de verschillende mogelijkheden. Wij kunnen u geheel ontzorgen tijdens uw feest of event zodat u 100% kunt genieten. U kunt zich dan volledig bezig houden met uw gasten en genodigden. De invulling van uw feest of event is maatwerk. Informeer naar de mogelijkheden en samen met u stellen we een progamma samen. Er is ruime gratis parkeerplaats aanwezig.


Hoe vier jij je verjaardag?

Verjaardagen

Wilt u uw verjaardagsfeest vieren op een unieke feestlocatie in Twente? Kijk dan eens wat restaurant Watermolen Singraven u te bieden heeft. Of u uw verjaardag nu klein en intiem wilt vieren of juist heel groot? Wij kunnen onze locatie zodanig indelen, zodat er voor iedere groep een sfeervolle atmosfeer ontstaat. Wanneer u met een kleine groep bent kunt u terecht in onze authentieke jachtkamer. Voor een grote groep hebben wij de boerderijzaal met aangrenzend ons tuinterras met zicht op de Dinkel, de fruitgaard en de watermolen van Singraven. Wij maken van ieder bijzonder moment een belevenis.

informatie aanvragen?

 

Verjaardag koetshuis

Feesten en events een ontspannende omgeving?

Bedrijfsfeest/event

Wilt u uw (bedrijfs) feest of event extra speciaal maken? U kunt van vergaderen in het authentieke Koetshuis of de stijlvolle jachtkamer tot een compleet verzorgde bedrijfsborrel met afsluitend diner of volledig verzorgde feestavond met buffetten. Alles is mogelijk!  Uiteraard is het mogelijk om één en ander te combineren met diverse activiteiten. Wij werken hierbij samen met diverse professionele partijen die de door uw gewenste activiteiten kunnen verzorgen. Heeft u wel eens gedacht om te klootschieten door het arboretum met een pauze punt bij een biologische boer? Met authentieke oltimer bussen door Noord Oost Twente te toeren? Of met een elektrische chopper/scooter op pad te gaan?  Of op meerdere unieke locaties waaronder de beroemde De Watermolens van Singraven uw gasten ontvangen! Graag nodigen wij u vrijblijvend uit om de locaties te bekijken en uw wensen te bespreken. Aan de hand daarvan kunnen we u een passend voorstel doen!

informatie aanvragen?

Verjaardag koetshuis

Feestelijke gebeurtenis?

Jubileum

Viert u het 25 jarig bestaan van uw bedrijf of het jubileum van een werknemer, wordt u binnenkort 50 jaar, bent u 12,5 jaar getrouwd of heeft u een andere jubileum of feestelijke gebeurtenis? Dan is restaurant De Watermolen Singraven de perfecte feestlocatie in Twente om dit te vieren. Omringd door bossen en het water van de Dinkel is ons karakteristieke monumentale gebouw met zijn tijdloze stijl en unieke tuinterrassen een prachtige plek voor een feestelijk samenzijn. Of het nu ingetogen met een klein gezelschap is of een uitbundige feestavond met livemuziek. Voor ieder feest hebben wij een passende invulling

informatie aanvragen?

Verjaardag koetshuis

Bijeenkomst in een ontspannende omgeving!

Presentatie-vergadering

Heeft u wel eens aan gedacht om uw presentatie of vergadering op een unieke locatie in Twente te houden? Eén van de mooiste locaties midden in de natuur vlakbij de Duitse grens die uitermate geschikt is voor een training, vergadering, teambuilding of brainstormsessie. Unieke buiten-locaties waar je verzekerd bent van rust en ruimte en waar u de authenticiteit en huiselijkheid nog voelt. U bent van harte welkom op onze inspirerende locatie midden op Landgoed  Singraven  En… op uw bijeenkomst zorgen wij voor een passende invulling van de lunch, het diner, de pauzes en activiteiten.

informatie aanvragen?

Verjaardag koetshuis

Onderweg?

Autorally

Zoekt u een prachtige startlocatie, rustpunt voor de lunch of finish voor uw autorally? Menig bekende autorally heeft onze locatie al bezocht. Onze diverse locaties op het Landgoed Singraven zijn uitermate geschikt om onderdeel te zijn van uw rally. Een (Twentse) lunch waarbij uiteraard de bekende kroket niet mag ontbreken, een buffet met een knipoog naar Twente of een afsluitend diner met prijsuitreiking behoren allemaal tot de mogelijkheden! Laat u verrassen hoe mooi de weggetjes zijn in Twente en bezoek daarbij een van de mooiste plekjes! Er is een ruime parkeerplaats aanwezig.

informatie aanvragen?

Verjaardag koetshuis