drone foto Singraven

De parel van Twente

feesten op de mooiste locatie

Locaties-zalen

Locaties op een natuurrijk landgoed

Locatie/zalen

 De locatie en zalen van Restaurant de Watermolen Singraven zijn is uitermate geschikt voor alle soorten (bedrijfs)feesten  en bijeenkomsten. Op deze pagina geven wij u een overzicht van de verschillende locatie en/of zalen waar u uw bijeenkomst kunt plannen!  Ook kunnen diverse ruimtes en locaties aan elkaar gekoppeld worden waardoor u tot 350 personen op uw feest of bijeenkomst kunt verwelkomen.  Bij alle ruimtes/locaties is een (privé) terras aanwezig. Ook zijn er andere faciliteiten als internet en geluidsapparatuur aanwezig. Er is ruime gratis parkeerruimte aanwezig.

meer informatie

drone foto watermolen

 

 

 

  • Feesten en events op het tuinterras
    Diner op het tuinterras
De echt Twentse sfeer

Boerderijzaal met tuinterras

Zoekt u een verrassende locatie voor uw feest, diner of event? De boerderijzaal is een fraaie ruimte die verschillende mogelijkheden biedt voor de ontvangst van uw gezelschap. Bij deze zaal hoor het unieke priveterras langs de Dinkel met uitzicht op de indrukwekkende Watermolens van Singraven. In de boerderijzaal zijn wifi, geluidsapparatuur en een beamer met scherm aanwezig. Is uw interesse gewekt en wilt u meer informatie? Wij bespreken graag met u de mogelijkheden!

Capaciteit

lunch / Diner / buffet  max =200 personen

Feest / receptie / bijeenkomst max 200 personen

Meer informatie

 

 

 

De kamer met karakter

De Jachtkamer

Deze ruimte is al ruim 100 jaar in dezelfde stijl gelaten en imponeert door de bijzonder fraaie marmeren open haard, de gestucte plafond en het door een 17e eeuwse meester geschilderde haardstuk. Wilt u een intiem diner in stijlvolle ruimte? Dan is onze jachtkamer de ideale sfeervolle plek die u zoekt! De ruimte leent zich uitstekend voor een intiem diner of lunch. Ook voor vergaderingen is de ruimte zeer geschikt. De authentieke sfeer van vroeger is perfect bewaard gebleven en geeft deze ruimte die verrassende sfeer.  Graag nodigen wij u vrijblijvend uit om onze jachtkamer te bekijken en u een passend voorstel te doen!

Capaciteit

lunch / Diner   max 16 personen

Vergadering / bijeenkomst max 16 personen

meer informatie

  • jachtkamer

 

  • toegangshek kasteel singraven
Wij openen speciaal de grote poort voor u

Koetshuis

Het Koetshuis op Landgoed Singraven is een historisch monumentaal gebouw dat zich bevindt achter Huis Singraven. Het koetshuis ligt op loopafstand van restaurant de Watermolen Singraven. Juist vanwege de ligging van het koetshuis achter de grote poorten van het landgoed is deze locatie ook zeer geschikt voor besloten bijeenkomsten. Het is een prachtige exclusieve locatie voor evenementen, zoals bruiloften, vergaderingen en/of presentaties, recepties en andere feestelijke bijeenkomsten. Ook in de winterdagen is deze locatie bijzonder geschikt voor een winters (stamppot) buffet of diner. Op deze locatie zijn u al vele (bekende) gasten voorgegaan! Dit alles kunt u eventueel combineren aan een bezoek aan huis Singraven, park en de historische watermolen

Capaciteit

lunch / Diner / buffet  max 65 personen*

Feest / receptie / bijeenkomst max 100 personen*

 

meer informatie

 

Laat de raderen draaien!

De WAtermolen

De Watermolens van Singraven is een indrukwekkende molen met de drie grote raderen. Watermolen Singraven is de laatste water gedreven onderslag houtzaagmolen van Nederland. De molen heeft 3 waterraderen met elk een diameter van 5,5 meter.

De watermolen wordt draaiende gehouden door een groep enthousiaste vrijwilligers. Elke zaterdag is de molen voor regulier bezoek geopend van 13.30 uur tot 16.15 uur. Het is mogelijk om uw gasten aan het begin van uw feest te ontvangen in de draaiende watermolen, waarbij uw gasten de molen kunnen bezichtigen. Vervolgens vertrekken u en uw gasten naar restaurant de Watermolen Singraven om het feest verder te vieren. Het is ook mogelijk om de watermolen te gebruiken als “pauzemoment” tijdens uw feest, vergadering, ofbijeenkomst. De watermolen is ook geschikt voor bijvoorbeeld een een informele lunch of een koffiestop. Is uw interesse gewekt en wilt u meer weten op welke wijze waarop wij de watermolen onderdeel kunnen maken van uw feest of evenement? Informeer naar de mogelijkheden!

Capaciteit

lunch / ontvangst /break  max 100 personen*

 

Meer informatie

  • ontvangst watermolen

 

openingsbord

maak een

reservering

Reserveren

Wilt u reserveren?

Wilt u het restaurant op het landgoed Singraven bezoeken? Er is ruime gratis parkeerplaats aanwezig. Wij zouden het op prijsstellen u te mogen ontvangen bij Restaurant de Watermolen en zien uw reservering graag tegemoet.

Reserveren per telefoon

Voor lunch (groepen vanaf 8 pers) of diner kunt u het reserveren per telefoon: (+31)541 351372 tussen 10.30-21:00 dinsdag tot zondag.

Bent u met een grotere groep? Vraag naar de mogelijkheden! Wij bieden u zowel voor diner als lunch verschillende mogelijkheden aan!

Onze keuken houdt graag rekening met dieetwensen. Wij vragen u vriendelijk dit door te geven bij het maken van uw tafelreservering.

Wilt u bij huis Singraven reserveren? klik dan hier