Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Sfeervolle wildavonden november-december 2024

9 november -18:30 - 13 december -23:00

dinertafel

In oktober breekt het wildseizoen wederom aan!

Op 9, 16 en 29 en 30 november en 6, 7 en 13 december  a.s. organiseert Restaurant de Watermolen op het landgoed Singraven een sfeervolle wildavond in samenwerking met kasteel Singraven. U loopt door een haag van fakkels naar het sfeervol verlichte kasteel terwijl de horenblazer u verwelkomt met jachtgeluiden.

In het koetshuis wordt u bij binnenkomst ontvangen met een huiscocktail  en een verrassende wildamuse. In het koetshuis zal een “levendige” presentatie plaatsvinden door ervaren jagers van landgoed Singraven over het wild. Aansluitend kunt u in het sfeervol verlichte huis Singraven de oude sferen van vroeger te proeven. 

Na afloop van de bezichtiging loopt u richting het restaurant waar u ontvangen wordt voor een 4 gangen wild- en streekproeverij bij kaarslicht:

Menu zal op een later tijdstip bekend worden gemaakt.

Met dieetwensen kan rekening worden gehouden. Alleen op reservering. Reserveren kan via het onderstaande contactformulier.

Wilt u een weekend of langer verblijven in het prachtige Twente in combinatie met deze bijzondere wildavond? Reserveer dan onze boswachterswoning erbij! klik hier

Tip: deze avond is ook te reserveren voor groepen vanaf 25 personen of als cadeaubon

 

 

Gegevens

Begin:
9 november -18:30
Einde:
13 december -23:00

Organisator

Restaurant de Watermolen Singraven
Telefoon
0541351372
E-mail
info@watermolen-singraven.nl
Bekijk de site van Organisator

Locatie

Restaurant de Watermolen Singraven
Schiphorstdijk 4
Denekamp, Overijssel 7591 PS Nederland
+ Google Maps
Telefoon
0541351372
Bekijk de site van Locatie